درحالیکه بازار در رکود است برخی از نمادها کمتر از نیم درصد نوسان منفی را طی روز ثبت میکنند. این موضوع نشاندهنده آن است که بازار در آستانه بازگشت به مدار تعادلی است.
بررسی اعداد و ارقام مربوط به معاملات بازار سهام در هفته گذشته نشان میدهد که در پنج روز معاملاتی که در هفته گذشته سپری شد، ۲هزار و ۳۳۶میلیاردتومان از گردونه معاملات سهام خارج شدهاست.
یک کارشناس بازار سرمایه، گفت: روند کنونی بورس به دلیل سیاستهای اقتصادی دولت است و تا زمانی که نگاه دولت به بازار سرمایه عمیق نباشد نمیتوان انتظار رشد این بازار را داشت.
محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس، در آیین افتتاحیه «بازار توافق فرابورس ایران» عنوان کرد: ارزش بازار فرابورس در شش ماه نخست سال جاری ۲هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بوده و ۲هزار همت ارزش بازار سهام بوده که رشد ۴۱درصدی را تجربه کرده است. معاملات اوراق در فرابورس طی این مدت ۷۰درصد رشد کرده و معاملات سهام نیز ۱۲۰درصد افزایش یافته است.
یک کارشناس بورس، گفت: با توجه به وضعیت متغیرهای اثرگذار بر این بازار، از جمله نرخ دلار، بیثباتی و ناآرامی در روابط ایران، آمریکا و اروپا، ورود مجدد خودرو به بورس کالا و قیمتگذاری دستوری در صنعت شوینده که (به یکی از صنایع زیانده مبدل شده است) به نظر میرسد چالشهای بورسیها تداوم یابد.
بررسیها نشان میدهد شش ماه دوم سال هم مانند نیمه اول، آرام خواهد بود و در این شرایط آرام، سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری نظیر صندوق سهامی سرو میتواند سودآوری بیشتری نسبت به سرمایهگذاری در بازارهایی نظیر دلار به همراه داشته باشد.
بورس در آخرین ماه نیمه نخست سال توانست با ثبت بازدهی ۴/ ۹درصدی در یک ماه پیشتاز بازارهای شهریور باشد. در ماه تیر و مرداد، سود سپرده بانکها عمدتا بازده بالاتری از سایر بازارها داشت؛ اما با توجه به وضعیت مثبت بورس در شهریور ماه، این بازار توانست از سپرده بانکی سبقت بگیرد. برخی کارشناسان معتقدند که بازار سهام میتواند در کنار سپردهگذاری گزینه مناسبی ...
حسن ایزدی، کارشناس بازار سرمایه گفت: کارنامه بورس در ۶ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ بسیار ضعیف بود و روندی کاهشی را شاهد بودیم که باید به دنبال چرایی این ریزشها بود و نقیصهای که در این بازار به وجود آمده را جستوجو کرد، چراکه انتظارات تورمی در آینده است که میتواند وضعیت این روزهای بورس را تغییر دهد؛ بخشی از این انتظارات تورمی نیز در سایه چشمانداز نرخ دلار ...
بانکمرکزی در روز جمعه، بالاخره به سانسور و احتکار آمار پایان داد و آمارهای پولی مربوط به فروردین سالجاری را منتشر کرد که براساس این آمار نقدینگی کشور با جهش ۲۸/ ۱درصدی نسبت به مقدار انتهای اسفند سالگذشته به ۶هزار و ۴۱۸ همت رسیده است. با احتساب دلار ۵۱هزار و ۴۰۰تومانی در انتهای اولین ماه بهار، نماگر دلاری نقدینگی، رقم ۱۲۴میلیارد و ۸۷۹میلیون ...
بر اساس این فرمول احتمالا نرخ خوراک بین 12 تا 14سنت باشد که با دلار 28هزار و 500تومانی، حدود 3هزار و 500 تا 4هزارتومان و با دلار 40هزارتومانی، بین 5هزار تا 5هزار و 500تومان خواهد بود.
محمد خبریزاد، تحلیلگر بازار سرمایه، با تاکید بر اینکه علت رشد بازار در روز گذشته درواقع ریزش شدید و طولانیمدت بازار سرمایه طی چند ماه اخیر است، گفت: به نظر میرسد رشد دیروز نقطهای قوی برای کفسازی بازار باشد.
شاخص کل بورس بر خلاف روزهای گذشته از ساعات ابتدایی امروز روند صعودی را تجربه کرد و نهایتا با رشد حدود ۲۴۰۰ واحدی نسبت به روز گذشته روی یک میلیون و ۹۵۶ هزار واحد ایستاد.